PODUPIRETE LI TUŽBU PROTIV REPUBLIKE SRBIJE ZA NAKNADU RATNE ŠTETE?

Pišite nam na E-mail: zph@zph.hr
Zajednica povratnika Hrvatske, Karlovac, J. Vrhovca 17, Tel: 098/309111
MENU
O nama
LOGOTIP
STATUT
Članstvo
Novosti
IZVJEŠĆA ZPH
Obnova i razvoj PPDS
Povratak prognanika
Zakoni
Konferencije ZPH
Blokada UNPROFOR-a
Mirna reintegracija
Progonstvo
 RSS - Favorites 
 
Konferencije ZPHVII KONFERENCIJA ZP OBŽ
OSIJEK, 10. listopada 2015.
Danas je u Osijeku pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije održana VII. konferencija Zajednice povratnika osječko-baranjske Županije. Pred prepunom dvoranom, o stanju na ratom stradalim područjima te demografskoj i migracijskoj problematici, govorili su Branko Pek, predsjednik Zajednice povratnika Osječko-baranjske županije, Josip Kompanović, predsjednk ZPH i Vladimir Šišljagić, župan osječko-baranjske Županije.

Konferencije ZPHODRŽANA XVIII. KONFERENCIJA ZPH
ZAGREB, 26.9.2015.
Zajednica povratnika Hrvatske održala je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, XVIII. godišnju konferenciju u prostorijama Europskog doma.

U ime Predsjednice Republike konferenciji je kao posebni izaslanik nazočio gospodin Vladimir Šeks.
U radu konferencije sudjelovao je i župan vukovarsko-srijemske županije gospodin Božo Galić.

Konferencije ZPHŽUPAN I GRADONAČELNIK POKROVITELJI KONFERENCIJE
OSIJEK, 22.09.2015.
Zajednica povratnika osječko-baranjske Županije priprema svoju VII. tematsku konferenciju koja će ove godine biti posvećena stanju na ratom stradalim područjima između dviju konferencija s posebnim naglaskom na demografska i migracijska kretanja u tim područjima.
Glavni pokrovitelj VII. konferencije bit će županija Osječko-baranjska i župan dr.sc. Vladimir Šišljagić a supokrovitelj Grad Osijek i gradonačelnik Ivan Vrkić.

Konferencije ZPHUSKORO KONFERENCIJA ZPH
KARLOVAC, 4.9.2015.
Na današnjem sastanku predsjedništva ZPH održanom u Karlovcu, predsjednik ZPH Josip Kompanović najavio je da će se godišnja konferencija Zajednice povratnika Hrvatske održati u subotu 3.10.2015. u Eurodomu u Zagrebu.

Konferencije ZPHMINI KONFERENCIJA ZPH U TOPUSKOM
Topusko, 29. listopada 2012.
Zajednica povratniha Hrvatske zajedno sa Zajednicom povratnika, useljenika i naseljenika Sisačko-moslavačke županije održala je u Topuskom mini-konfrenciju na kojoj su bili nazočni i predstavnici lokalne samouprave i saborski zastupnici.

Konferencije ZPHODRŽANA IV. KONFERENCIJA OSJEČKO-BARANJSKE ZAJEDNICE POVRATNIKA
OSIJEK, 14. rujna 2012.
U svečanoj županijskoj vijećnici u Osijeku, danas je održana IV. konferencija Zajednice povratnika Osječko-baranjske županije koja je posvećena obilježavanju dvadesete obljetnice osnutka i njenoga neprekidnog djelovanja.
Tim povodom Upravni odbor Zajednice povratnika OBŽ odlučio je osnivačima i poslovnim subjektima zahvaliti prigodnim zlatnim plaketama i priznanjima.

Saznajte više klikom na naslov

Konferencije ZPH20 GODINA ZAJEDNICE PROGNANIKA
OSIJEK, 3. 9. 2012
Zajednica povratnika Osječko-baranjske županije obilježit će 20-tu obljetnicu svoga osnutka i neprekidnog djelovanja prigodnom IV. Konferencijom, koja će se održati u petak 14. rujna 2012. godine u svečanoj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku. Potvrđeno je to večeras na sjednici Upravnog odbora Zajednice povratnika osječko-baranjske Županije održane u Osijeku.
Pokrovitelji ove značajne obljetnice su Osječko-baranjska županija i grad Osijek te Ministarstvo graditeljstvo i prostornog uređenja.

Konferencije ZPHODRŽANA III. KONFERENCIJA ZP OBŽ
OSIJEK, 17. 9. 2011.
Pod pokroviteljstvom osječko-baranjske Županije i župana doc. dr. sc. Vladimira Šišljagića, u subotu je u svečanoj županijskoj vijećnici u Osijeku održana III. konferencija Zajednice povratnika osjelčko-baranjske Županije.
Supokrovitelj konferencije bio je Grad Osijek i gradonačelnik Krešimir Bubalo

Na samoj konferenciji skromno je promovirana znanstveno-povijesno-dokumentaristička monografija "Pravo na dom" koju su priredili Branko Pek i Slobodan Lang.
Monografiju je promovirala dr. sc. Zlata Živaković-Kerže

Konferencije ZPHUoči III. konferencije ZP OBŽ
Osijek, 13. lipnja 2011.

Upravni odbor Zajednice povratnika osječko-baranjske Županije donio je odluku o održavanju III. konferencije koja će biti posvećena 20-toj obljetnici agresije i progonstva.

Konferencija će se održati 17. rujna 2011. u Osijeku pod pokroviteljstvom županije osječko-baranjske i župana dr. Vladimira Šišljagića.

Konferencije ZPHODRŽANA XVII. KONFERENCIJA ZPH
Zagreb, 19. 3. 2011.

U preporodnoj dvorani Narodnog doma u Zagrebu, Opatička 18, održana je XVII. godišnja konferencija Zajednice povratnika Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Vlade RH gospođe Jadranke Kosor, čiji je izaslanik na konferenciji bio potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković.

Među gostima na konferenciji bili su i prof. dr. sc. Mate Granić i prof. dr. sc. Slobodan Lang.

>>   1 2 > 

CMS & Hosting: Poslovni forum  


ZPH se bori za ostanak mladih, osiguravanje radnih mjesta s pristojnim primanjima i povratak onih koji su napustili Hrvatsku zbog ekonomskih razloga.