RATOM STRADALA PODRUČJA TREBAJU BITI I OSTATI PODRUČJA OD POSEBNOG DRŽAVNOG INTERESA SVE DOK SE GOSPODARSKI I ŽIVOTNI UVJETI NE IZJEDNAČE S CIJELOM HRVATSKOM
Zajednica povratnika Hrvatske, Osijek, trg Ante Starčevića bb, Tel/fax: 031/215-030
MENU
O nama
LOGOTIP
STATUT
Članstvo
Novosti
Obnova i razvoj PPDS
Zakoni
Konferencije ZPH
Izdavaštvo
Povratak prognanika
Mirna reintegracija
Progonstvo
Blokada UNPROFOR-a
Foto i Video
 RSS - Favorites

Glas javnosti:

TREBA LI VLADA DONIJETI ZAKON O NAKNADI RATNE ŠTETE?

Pišite nam na E-mail: zph@zph.hr


 
 

IZABRANI NOVI DOPREDSJEDNICI I TAJNIK ZPH

   Radoslav Bobanović          Nikola Mateković             Dragutin Glasnović           Stipan Margaletić
 
Na jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora Zajednice povratnika Hrvatsk Josip Kompanović predložio je četiri svoja nova dopredsjednika vodeći računa o pokrivenosti svih povratničkih područja.
Tako je za područje cijele Dalmacije, koja obuhvaća Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Zadarsku županiju, izabran RADOSLAV BOBANOVIĆ iz Polače.
Za područje Sisačko-moslavačke županije, gdje ima i veliki broj useljenika iz Bosne, izabran je NIKOLA MATEKOVIĆ iz Majura.
Vukovarsko-srijemsku županiju u slijedeće četiri godine zastupat će, kao dopredsjednik, DRAGUTIN GLASNOVIĆ iz Vukovara, a požeško-slavonsku i Brodsko-posavsku županiju STIPAN MARGALETIĆ iz Stare Gradiške. 
Nakon duže i iscrpne rasprave, koja je u jednom dijelu prerasla i u stranačku u kojoj je kandidat za tajnika ZPH, gospodin BRANKO PEK želio Upravni odbor upoznati s problemima koje ima u svojoj stranci a koji bi, po njegovu mišljenju mogli imati određenog utjecaja i na samu ZPH, zauzeto je stajalište da ova Zajednica ne bi bila to što je bez ovoga i ovakvoga tajnika te dano obećanje da će se pomoći u rješavanju toga problema. Nakon toga gosp. BRANKO PEK iz Sarvaša je prihvatio kandidaturu i jednoglasno izabran za tajnika ZPH.
    Branko Pek

Nova sjednica Upravnog odbora održat će se za tjedan dana na temu ZAKONA O PODRUČJIMA POSEBNOGA DRŽAVNOGA INTERESA.►  O nama  - Sunday, October 5, 2008
  |   Print   |   Home

CMS & Hosting: Poslovni forum  


Hrvatsku je napustilo preko 350.000 mladih ljudi. Najveći dio otišao je u Njemačku.