PODUPIRETE LI TUŽBU PROTIV REPUBLIKE SRBIJE ZA NAKNADU RATNE ŠTETE?

Pišite nam na E-mail: zph@zph.hr
Zajednica povratnika Hrvatske, Karlovac, J. Vrhovca 17, Tel: 098/309111
MENU
O nama
LOGOTIP
STATUT
Članstvo
Novosti
IZVJEŠĆA ZPH
Obnova i razvoj PPDS
Povratak prognanika
Zakoni
Konferencije ZPH
Blokada UNPROFOR-a
Mirna reintegracija
Progonstvo
 RSS - Favorites 
 

Osuđen jedan od najgorih ratnih zločinaca iz Domovinskog rata

Krvnik iz Srebrenice, ubojica djece, psihopatsko čudovište, Ratko Mladić konačno je osuđen!
Haški sud izrekao mu je kaznu doživotnog zatvora za sve monstruozne zločine koje je počinio u Bosni devedesetih godina.
Nad tim se zločinima zgraža cijeli civilizirani svijet - svi osim srba. U Beogradu je Ratko Mladić i dalje heroj, veličaju ga srbijanski političari, građani na ulici i svi mediji u Srbiji, bez izuzetka.
A to otvara temeljno pitanje - imamo li pravo govoriti da se ne radi o odgovornosti naroda nego o odgovornosti pojedinca?
Na konferencijama Zajednice povratnika Hrvatske puno puta se čulo da su srbi genocidan narod i da doista postoji kolektivna krivnja jer nikada, baš nikada za vrijeme Domovinskog rata nismo čuli ni vidjeli ni jednog srbina koji se javno usprotivio srbočetničkoj agresiji na Sloveniju, na Hrvatsku, na Bosnu, na Kosovo....
Naše je čvrsto uvjerenje da nam srbi i danas misle što i 91. i da nikada ne smijemo zabortaviti upozorenje Margaret Thatcher koja je poručila - Hrvati, nemojte se opustiti, napast će vas opet!
Bosanske žrtve ovom su presudom doživjele djelić satisfakcije. Što je sa zločinima u Hrvatskoj?►  Novosti  - Thursday, November 23, 2017
  |   Print   |   Home

CMS & Hosting: Poslovni forum  


ZPH se bori za ostanak mladih, osiguravanje radnih mjesta s pristojnim primanjima i povratak onih koji su napustili Hrvatsku zbog ekonomskih razloga.